5 dôvodov, prečo ručne vyrábané sójové sviečky

5 dôvodov, prečo si vybrať pre váš domov ručne vyrábané sójové sviečky

Ručne vyrábané sviečky sú čoraz obľúbenejšie a svoju popularitu si získavajú práve pre výhody, ktorými oproti masovo vyrábaným sviečkam disponujú. Aké to sú a prečo si zvoliť túto alternatívu?

Prírodné zloženie 

Sójové sviečky sú vyrábané z prírodných zložiek, ktoré sa rýchlo a jednoducho rozkladajú. Na rozdiel od masovo vyrábaných sviečok z parafínu, ktoré obsahujú ropné deriváty a emisie z nich sú škodlivé pre životné prostredie. Sójové sviečky sú navyše bezpečné pre domácnosť a zdravie, pretože neobsahujú škodlivé chemické látky, ktoré by mohli ovplyvniť kvalitu vzduchu.

Uhlíková stopa

Výroba sójových sviečok vytvára o 90 % menej emisií než výroba sériových komerčných sviečok.

Podpora lokálnych výrobcov

Pri nákupe u malých lokálnych výrobcov podporujete malé firmy a pomáhate zachovať ručnú výrobu, ktorá je menej závislá od strojov a automatizácie. Týmto spôsobom môžete pomôcť zachovať kultúru a tradície ručnej výroby sviečok.

Originalita 

Ručne vyrábané sviečky sú jedinečné a majú svoj vlastný charakter. Sú detailnejšie, kvalitnejšie a vytvoria nezabudnuteľnú atmosféru.

Bio vegan výroba

Sójové sviečky sú pre vegánov a vegetariánov ideálnym riešením. Sójové sviečky sú vyrábané z rastlinného materiálu a neobsahujú žiadne zvieracie produkty. Týmto spôsobom sa znižuje negatívny vplyv na zvieratá a prírodu.